Kragović: Barikade ostaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragović: Barikade ostaju

NOVI SAD -

Barikade na administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje neće biti uklonjene, jer su jedino sredstvo za opstanak Srba na Kosmetu, rekao je predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju u Skupštini Srbije Ljubomir Kragović.

"Popuštanja neće biti, jer su barikade jedino sredstvo kojim Srbi brane svoj opstanak na Kosovu i Metohiji. Mogu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fizički da nas likvidiraju, ali ne mogu da nas proteraju", rekao je Kragović za novosadski Dnevnik.

Kragović je istakao da se nove barikade ne postavljaju ni po čijoj naredbi.

"Niko nije dao nalog da se dižu nove barikade, već je to poruka srpskog naroda sa ovog prostora da nikada neće prihvatiti da u svojoj zemlji moraju da prelaze preko nekakvih granica i da se klanjaju kosovskim institucijama", rekao je Kragović.
Pogledaj vesti o: Brnjak

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.