Izvor: Beta, 05.Dec.2011, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor ukazao da sloboda kretanja nije potpuna

PRIŠTINA, 5. decembra 2011. (Beta) - Kfor pozdravlja otvaranje puteva u dolini Zubinog Potoka, ali i ukazuje da još stoje gomile šljunka u Brnjaku i na Jarinju koje sprečavaju slobodu kretanja ka severu, izjavio je u ponedeljak porptparol Kfora Uve Novicki.

Novicki je u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta ocenio da odluka gradjana da sami uklone barikade predstavlja korak napred.

"Kfor je nede..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KFOR pozdravlja otvaranje puteva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Dec.2011

KFOR pozdravlja otvaranje puteva u dolini Zubinog Potoka.Kako se navodi u saopštenju povodom uklanjanja barikada u Jagnjenici, Kfor je nedjeljama zahtijevao da samo stanovništvo ukloni prepreke i stoga ovaj čin simbolizuje korak naprijed. Kako bi ubrzao akciju, KFOR je, navodi se u saopštenju,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kfor pozdravlja otvaranje puteva u dolini Zubinog Potoka

Izvor: Blic, 06.Dec.2011, 09:05

Kfor je pozdravio otvaranje puteva na teritoriji Zubinog Potoka ističući da "to simbolizuje korak napred"...Kako bi ubrzao akciju, Kfor je pomogao u uklanjanju šljunka upotrebom buldožera i inženjerskog tenka, dodaje se u jučerašnjem saopštenju Kfora dostavljenom Tanjugu...Kfor ističe da "ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.