Kfor gurnuo kamion u provaliju

Izvor: B92, 28.Okt.2011, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor gurnuo kamion u provaliju

Ribarići -- Vojnici Kfora rano jutros uklonili barikadu kod Ribarića na administrativnom prelazu Brnjak, a jedan kamion su gurnuli u provaliju pored puta.

Situacija na prelazu trenutno mirna. Na mestu barikade vojnici su postavili prepreku od bodljikave žice.

Jedan kamion je odvučen na prelaz Brnjak, a treći pomeren pored puta. Nešto kasnije pripadnici Kfora vratili su Srbima jedan od tri kamiona koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su rano jutros uklonili, ali pod uslovom da bude stavljen iza administrativne linije.

Vojnici Kfora rano jutros uklonili su barikadu koju su Srbi držali na ulazu na administrativni prelaz Brnjak iz pravca Ribarića. Srbi, okupljeni oko barikade, svedoče da je veliki broj pripadnika Kfora rano jutros oklopnim transporterom odgurao kamione koji su bili na barikadi.

Posle munjevite akcije vojnici su kod Ribarića postavili svoju prepreku od bodljikave žice.

Saobraćaj preko Brnjaka odvija se alternativnim putem iznad prelaza.

Vozila na alternativnom putu kontrolišu nemački vojnici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.