UBICE TATONA PREBAČENE U ZATVORE

Izvor: Kurir, 06.Feb.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICE TATONA PREBAČENE U ZATVORE

Petorica osuđenih za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona (28) premeštena su iz Centralnog zatvora u Beogradu u tri kaznionice u kojima treba da odsluže višegodišnje kazne.

BEOGRAD - Premešteni!

Petorica osuđenih za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona (28) premeštena su iz Centralnog zatvora u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Beogradu u tri kaznionice u kojima treba da odsluže višegodišnje kazne.

- Ivan Grković, osuđen na 13 godina robije, prebačen je u požarevačku Zabelu, Ljubomir Marković, koji je takođe osuđen na 13 godina, premešten je u Sremsku Mitrovicu, a tamo je sada i Branimir Četnik, koji je kažnjen s osam i po godina. Milan Tarlać i Bojan Matijević, osuđeni na po sedam godina zatvora, prebačeni su u KPZ Valjevo - kaže izvor Kurira iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Pravosnažnom presudom, koju je Apelacioni sud izrekao 26. januara, petnaest navijača Partizana osuđeno je na ukupno 123 godine zatvora. U Centralnom zatvoru bilo je 12 osuđenih, jer su Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća u bekstvu, dok se Vladimir Bošković, koji je kažnjen uslovno, branio sa slobode.

- Preostalih sedam osuđenika takođe će biti prebačeno, ali kada vremenske prilike to budu dozvoljavale - kaže sagovornik Kurira

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.