Suzan Taton gošća Između redova

Izvor: B92, 29.Jan.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Taton gošća "Između redova"

Beograd -- Suzan Taton, majka pokojnog Brisa Tatona, ekskluzivno u emisiji "Između redova" u nedelju u 14h, govoriće o presudi, suđenju i o sinu, "koji je voleo fudbal".

Tatonova priča o tome kada su saznali da im je sin u bolnici, borbi za njegov život i o trenutku kada su shvatili da je bitka izgubljena.

Suzan je ispričala i kako su u jednom trenutku dobili paket sa Brisovim stvarima i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prva stvar na koju su naišli, kada su paket otvorili, bio "Partizanov" dres, koji je još bio neraspakovan.

"Shvatili smo da je borba izgubljena praktično dan ili dva pred samu njegovu fizičku smrt kada smo sreli jednog profesora koji nam je nekako objasnio da su njihove moći prilično limitirane i da prilično teško može da se izvuče. Nekada ja i moj muž pomislimo, da se kojim slučajem izvukao živ, verovatno da bi ostale jezive posledice", kaže Suzan Taton u razgovoru sa Jugoslavom Ćosićem.

Podsetimo, ubice Brisa Tatona i njihovi pomagači su osuđeni na ukupno 240 godina zatvora.

Emisija "Između redova" na programu je u nedelju u 14 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.