Preplavili ih bes i tuga

Izvor: Glas javnosti, 01.Okt.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preplavili ih bes i tuga

BEOGRAD - Alen i Suzan Taton, roditelji Brisa Tatona (28), koji je prekjuče preminuo od posledica povreda koje su mu 17. septembra na Obilićevom vencu naneli huligani, dali su izjave juče pred istražnim sudijom Okružnog suda u Beogradu koji protiv desetorice mladića vodi istragu zbog sumnje da su učestvovali u ovom teškom ubistvu, kako je delo od juče kvalifikovano.

Tatonovi su u sud došli u pratnji prevodioca i radnika francuskog diplomatskog predstavništva. Vidno potreseni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << posle saslušanja koje je potrajalo oko sat vremena, nisu želeli da daju izjave za medije.

Osumnjičeni se predomislio

Pred sudijom će se narednih dana naći i jedan od mladića koji je već u pritvoru, a koji je odlučio da ipak iznese odbranu. Kako smo saznali, radi se o Milanu V. (19). Kada se okonča ispitivanje osumnjičenih, otpočeće saslušanje svedoka.

U sud bi, kako se očekuje, uskoro trebalo da stigne i nalaz sa obdukcije tela, a kasnije i rezultati toksikološke analize. Pored toga, sudija je od Kliničkog centra Srbije zatražio i celokupnu medicinsku dokumentaciju Tatona, a od MUP i video-zapis događaja.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.