Pogoršano stanje Brisa Tatona

Izvor: Blic, Tanjug, 25.Sep.2009, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogoršano stanje Brisa Tatona

Stanje pacijenta Brisa Tatona povređenog u tuči na Obilićevom vencu 17. septembra se pogoršalo, saopštio je konzilijum Kliničkog centra Srbije.

Trenutno, kliničkom slikom dominira težak gubitak moždane funkcije.

Istovremeno, postoji i poremećaj funkcije ostalih sistema lakšeg stepena.

U ovakvom stanju je oporavak veoma neizvestan. Sve mere reanimacije se i dalje sprovode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Pacijentu Brisu je u petak 18. operisana grudna aorta a sutradan je rađena zbog krvarenja i intervencija na mozgu, navodi se u saopštenju.

Francuz je teško povređen 17. avgusta neposredno pred početak fudbalske utakmice Partizan -Tuluz u bašti kafića "Ajriš pab" na Obilićevom vencu, kada je grupa huligana napala francuske navijače.

Policija je dva dana kasnije uhapsila 11 osoba osumnjičenih za napad na francuskog državljanina.

Desetorici osumnjičenih za brutalan i svirep napad na francuske turiste određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su izvršili krivčno delo teško ubistvo u pokušaju, dok je jedan osumnjičeni pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.