Optuženi negira krivicu za ubistvo Tatona

Izvor: Glas javnosti, 21.Apr.2010, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi negira krivicu za ubistvo Tatona

BEOGRAD - Suđenje petnaestorici optuženih za učešće u ubistvu u Beogradu francuskog državljanina Brisa Tatona počelo je danas u Višem sudu.

Na početku glavnog pretresa, drugooptuženi Ljubomir Marković izjavio je da ne priznaje krivicu i da nije učestvovao u ubistvu Tatona u septembru, pred utakmicu Partizan - Tuluz.

Marković je sudskom veću rekao da je 17. septembra bio u blizini mesta gde je Taton >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pretučen, ali da je samo posmatrao ceo incident i da se ubrzo udaljio.

 Prvooptuženi Đorđe Prelić i četvorooptuženi Dejan Puzigaća su u bekstvu.

Prema navodima optužnice, 15 članova navijačkih grupa "Alkatraz", "Rebels" i "Irudićibili" brutalno su pretukli Tatona, koji je posle 12 dana umro.

Optužnica ih tereti za krivično delo teškog ubistva, za koje zakon predviđa kaznu od 30 do 40 godina zatvora.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.