Francuz i dalje kritično

Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz i dalje kritično

BEOGRAD - Francuz Bris Taton (28), koga su u četvrtak u centru Beograda brutalno pretukli huligani, i dalje je u teškom stanju. On je u subotu uveče ponovo operisan zbog krvarenja u mozgu, a posle operacije portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović rekao je da je intervencija prošla dobro.

- Višečasovna hirurška intervencija prošla je na zadovoljavajući način, ali je nezahvalno davati bilo kakve prognoze. Pacijent je mlad čovek, nadamo se da će se izboriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << s tim - rekao je Jovanović.

Osumnjičeni za pokušaj teškog ubistva

Okružno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je juče zahtev za sprovođenje istrage protiv 11 uhapšenih mladića, kojim ih tereti za „teško ubistvo u pokušaju pri nasilničkom i bezobzirnom ponašanju za koje je Krivičnim zakonikom Srbije predviđena zatvorska kazna od 30 do 40 godina zatvora“, izjavio je juče portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

Osumnjičeni su tokom dana privedeni u Palatu pravde, a epilog njihovog saslušanja u vreme zatvaranja novine nije bilo poznat. Naime, dežurni istražni sudija Okružnog suda posle toga je trebalo da odluči o zahtevima tužilaštva za sprovođenje istrage i određivanje pritvora osumnjičenima.

Kako se osecas nadlezni posle ovakvog terora po Beogradu, koji je nekad davno, pre Milosevica i julovaca, bio izuzetno siguran grad!

Shta bi se dogodilo da su gostovali albanski navijaci iz Shqiperije?Najverovatnije da bi se ponovila 2seca knezova"!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.