Dovoljno dokaza u slučaju Taton

Izvor: B92, Tanjug, 24.Jun.2010, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dovoljno dokaza u slučaju Taton"

Beograd -- Iako su roditelji ubijenog francuskog navijača Brisa Tatona pozvali svedoke da se jave sudu, Snežana Malović veruje da tužilaštvo raspolaže s dovoljno dokaza.

Ministarka pravde je izjavila da svoje uverenje temelji na samoj činjenici da je optužnica podignuta.

"Verujem da naše tužilaštvo raspolaže sa odgovarajućim dokazima i tu svoju veru izvlačim iz činjenice da je optužnica podignuta i da se glavni pretres vodi prema njoj", kaže Malovićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ono što je moja intencija je da očekujem od suda da objektivno sudi i da vrlo brzo dođemo do presude", rekla je ministraka pravde i dodala da je zato što je postupak u toku, sve što kaže kao predstavnik izvršne vlasti može da bude shvaćeno kao uticaj na nezavisno pravosuđe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.