m:tel Open asocijacije – zabava za cijelu porodicu

Izvor: Cafe.ba, 10.Mar.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

m:tel Open asocijacije – zabava za cijelu porodicu

Od kako se pojavila, u septembru prošle godine, igrica Open asocijacije stekla je veliki broj fanova i stalnih igrača koji svakodnevno šalju svoja rješenja skrivenih TV kanala.

Uz ovu on line igricu asocijacija možete testirati svoje poznavanje filmskog programa i televizijskih kanala, a uz to osvojiti i primamljive nagrade.

Igrica se sastoji od ciklusa od kojih svaki traje po dva mjeseca, a na početku svakog ciklusa objavljuje se novi imidž na službenom blogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << kompanije m:tel na adresi blog.mtel.ba. Na imidžu je uvijek skriveno po 20 televizijskih kanala koji se nalaze u ponudi osnovnih i dodatnih m:tel Open TV paketa, a na vama je da otkrijete koji su to kanali.

Ovaj zanimljivi imidž sadrže neke asocijacije koje su veoma očite i koje ćete lako pogoditi, ali isto tako i one koji će vam zadati mnogo veću muku, a kako biste lakše i brže pogodili sve asocijacije možete da učestvujete u ’happy hour’-u svakog petka tačno u 15 časova na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel, tokom koga imate priliku postaviti sva pitanja koja imate u vezi asocijacija skrivenih na aktuelnom imidžu i na taj način brže dođete do konačnih rješenja.

Detalje o igrici Open asocijacije možete pronaći na sljedećem linku http://blog.mtel.ba/open-asocijacije/.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.