Zvizdić predložio pomjeranje roka za plaćanje PDV-a u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvizdić predložio pomjeranje roka za plaćanje PDV-a u BiH

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Denis Zvizdić predložio dopunu zakona o pomjeranju roka plaćanja poreza na dodanu vrijednosti (PDV) na kraj mjeseca. U saopštenju koje je upućeno medijima navodi se da je Zvizdić u ponedjeljak, 30. marta, parlamentarnu proceduru uputio prijedlog Zakona o dopuni Zakona o PDV-u na razmatranje po hitnom postupku. "Danas sam u parlamentarnu proceduru, na razmatranje po hitnom postupku, uputio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OLAKŠICA PRIVREDI Zvizdić predložio promene roka plaćanja PDV za kraj meseca

Izvor: Blic, 30.Mar.2020

Predsedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić uputio je danas Predlog zakona o dopuni Zakona o PDV-u u parlamentarnu proceduru na razmatranje po hitnom postupku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.