Zadovoljavajuće stanje bezbjednosti

Izvor: Cafe.ba, 20.Nov.2014, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadovoljavajuće stanje bezbjednosti

NOVI GRAD - Na području opština Novi Grad i Krupa na Uni stanje bezbjednosti je zadovoljavajuće.

Komandir Policijske stanice Novi Grad Zoran Kutanjac rekao je da je za deset mjeseci ove godine u ovim opštinama registrovano 109 krivičnih djela, a u 40 slučaja je počinilac nepoznat.

"Radom policijskih službenika rasvijetljena su 23 krivična djela ili 57,5 odsto, što predstavlja zadovoljavajući procenat", rekao je Kutanjac

Prema njegovim riječima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << najviše je bilo krivičnih djela protiv imovine 58, protiv života i tijela 13, zdravlja ljudi tri, bezbjednosti saobraćaja osam, braka i porodice tri i iz oblasti privrednog kriminaliteta četiri.

U oblasti javnog reda i mira registrovana su 73 narušavanja javnog reda, što je za 37,6 odsto manje nego u istom periodu prošle godine kad je bilo 117.

"Tokom registrovanja 73 narušavanja javnog reda i mira evidentirano je 129 prekršaja koji su sankcionisani prekršajnim nalozima ili podnošenjem zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka", kaže Kutanjac.

On je naveo da su od početka godine u saobraćajnim nesrećama stradala tri lica.

Povodom krsne slave MUP-a Republike Srpske - Aranđelovdana u Policijskoj stanici u Novom Gradu danas će biti upriličen slavski ručak.

U Novom Gradu juče je održan turnir u malom fudbalu, na kojem je učestvovalo osam ekipa policijskih stanica Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.