Vučić: Prljava kampanja protiv Krušika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Dec.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Prljava kampanja protiv 'Krušika'

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u fabrici oružja 'Krušik' u Valjevu teška sitaucija zbog, kako je naveo "jezive i prljave kampanje koja se vodila protiv te fabrike". Vučić je prilikom otvaranja hotela na Divčibarama rekao da su "zbog takve neozbiljnosti i neodgovornosti ugrožena i radna mesta u Valjevu". On je dodao da se "ta kampanja na kraju svela na to da ga je (ministar unutrašnjih poslova) Nebojša Stefanović...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SZS: Vučić i Stefanović uhvaćeni u laži

Izvor: Danas, 23.Dec.2019, 11:08

Savez za Srbiju (SZS) ocenio je danas da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović "uhvaćeni u laži" i da je sada na potezu Tužilaštvo koje treba da ispita ko je sve učestvovao u komandnom lancu u poslovima GIM i Krušika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.