Vrijeme danas: Oblačno sa kišom, temperatura do 21 stepen

Izvor: Cafe.ba, 06.Nov.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrijeme danas: Oblačno sa kišom, temperatura do 21 stepen

U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno. Kiša pada u Hercegovini, zapadnim, sjeverozapadnim i centralnim područjima Bosne.

Temperature u 07.00 sati: Bjelašnica 6 stepeni, Bijeljina 9, Goražde 10, Kupres i Zvornik 11, Sokolac i Srebrenica 12, Gradačac i Ivan sedlo 13, Banja Luka i Livno 14, Bugojno 15, Doboj, Drvar, Sarajevo, Trebinje i Tuzla 16, Mostar i Stolac 17, Jajce, Sanski Most, Zenica i Čapljina 18 i Neum 20 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << 941 hPa, za 3 hPa je manji od normalnog i raste.

U  Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno s kišom. Glavnina padavina u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne gdje je moguća i grmljavina. Vjetar umjerene jačine, s jakim udarima, južnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura većinom između 16 i 21 stepen.

U Sarajevu oblačno, povremeno sa kišom. Najviša dnevna temperatura oko 19 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.