Vrhovni izraelski tužilac potvrdio da će optužiti Netanjahua

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Feb.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhovni izraelski tužilac potvrdio da će optužiti Netanjahua

Vrhovni izraelski tužilac Avihaj Mandelblit potvrdio je da će podići optužnicu protiv premijera Izraela Benjamina Netanjahua za niz optužbi za korupciju. Mandelblit je objasnio da je prihvatio policijske preporuke za optužnice protiv Netanjahua u tri različita slučaja, nakon konačnog saslušanja. U saopštenju Ministarstva pravde tužilac je naveo da planira da optuži Netanjahua za korupciju zbog promovisanja propisa od kojih je telekomunikacioni gigant Bezek imao korist u vrednosti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽILAC SPREMA OPTUŽNICU PROTIV NETANIJAHUA: Izraelski premijer u centru korupcionaškog skandala

Izvor: Kurir, 28.Feb.2019

Vrhovni izraelski tužilac Avihaj Mandelblit potvrdio je da će podići optužnicu protiv premijera Izraela Benjamina Netanijahua za niz optužbi za korupciju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.