Vlajki: Predsjednik RS će morati raspisati prijevremene izbore

Izvor: Cafe.ba, 21.Nov.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlajki: Predsjednik RS će morati raspisati prijevremene izbore

BANJALUKA - Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki upozorava da dio političkih subjekata, kojima je narod dao mandat, paktira sa nesrpskim strankama i nekim međunarodnim krugovima koji su otvoreni neprijatelji Republike Srpske, te prognozira da će, kako sada stvari stoje, predsjednik Srpske morati raspisati prijevremene izbore.

Vlajki ističe da glasači, sasvim sigurno, nisu dali povjerenje pojedinim političkim subjektima da bi paktirali sa nesrpskim strankama i nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << međunarodnim krugovima, koji su otvoreni neprijatelji Srpske.

On navodi da će loša svakodnevica, koja će neminovno biti stvorena, prerasti u sigurno uništavanje Republike Srpske, te da predsjedniku Republike preostaje, kako sada stvari stoje, da raspiše što hitnije, prijevremene izbore.

"Naš politički cirkus, možda, najnevjerovatniji u savremenoj istoriji, postaje sve napetiji i pretvara se u takav triler kojeg ne bi mogli smisliti ni Agata Kristi, ni Robert Ladlam zajedno", navodi se u saopštenju potpredsjednika Srpske.

On naglašava da se do zadnjeg trenutka neće znati ko je i da li će biti s kim.

"Caka je u tome što taj `zadnji trenutak` može potrajati do besvijesti i pretvoriti se u lošu svakidašnjicu. Naravno, lošu za narod i za Republiku Srpsku", kaže Vlajki.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.