Vijeće ministara BiH usvojilo Informaciju Ministarstva o provođenju Ugovora o osnivanju Transportne zajednice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2020, 13:00

Vijeće ministara BiH usvojilo Informaciju Ministarstva o provođenju Ugovora o osnivanju Transportne zajednice

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine na vanrednoj telefonskoj sjednici usvojilo je Informaciju Ministarstva komunikacija i transporta o provođenju Ugovora o osnivanju Transportne zajednice. Na sjednici je data podrška regionalnim akcionim planovima za puteve, željeznice, bezbjednost saobraćaja i olakšice u transportu, koji bi trebali biti razmatrani na sjednici Ministarskog vijeća Transportne zajednice. Hvatanje voznog reda Mihajlović: Transportna zajednica od juna "Usvajanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Savjet ministara BiH podržao akcione planove Transportne zajednice

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020

SARAJEVO - Savjet ministara usvojio je danas na vanrednoj telefonskoj sjednici informaciju Ministarstva komunikacija i transporta o sprovođenju ugovora o osnivanju Transportne zajednice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.