Uništeno 140 predmeta

Izvor: Cafe.ba, 07.Apr.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništeno 140 predmeta

Komisija Republičke uprave za igre na sreću uništila je 140 predmeta koji su korišteni za nelegalno priređivanje igara na sreću i zabavnih igara.

Komisija za provođenje postupka uništavanja oduzetih predmeta uništila ja automate za igre na sreću, opremu za priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću, opremu za priređivanje klasične tombole, terminale za priređivanje elektronskih igara na sreću, bilijare i pikado.

Ovi predmeti su na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << pravosnažnih odluka nadležnih organa trajno oduzeti i predati Republičkoj upravi za igre na sreću na uništavanje koje je izvršeno u skladu sa odredbama Zakona o igrama na sreću.

Uništavanje je juče izvršeno mehaničkim lomljenjem i drobljenjem na regionalnoj deponiji "Dep-ot" Banjaluka, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Komisija za provođenje postupka uništavanja oduzetih predmeta tokom 2014. godine uništila je 193 oduzeta predmeta koji su korišćeni za nelegalno priređivanje igara na sreću.

U narednom periodu Komisija će u skladu sa zakonskim nadležnostima nastaviti organizovanje uništavanja oduzetih predmeta koji po okončanju prekršajnog postupka pravosnažnim odlukama nadležnih organa budu trajno oduzeti i određeni za uništavanje, a o čemu će Uprava blagovremeno informisati javnost.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uništeno 140 predmeta

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2015

BANJALUKA - Komisija Republičke uprave za igre na sreću uništila je 140 predmeta koji su korišteni za nelegalno priređivanje igara na sreću i zabavnih igara...Komisija za provođenje postupka uništavanja oduzetih predmeta uništila ja automate za igre na sreću, opremu za priređivanje kladioničkih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.