Uhapšeno 10 lica zbog polnog odnosa sa maloljetnicom

Izvor: RSplaneta.com, 06.Dec.2010, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 10 lica zbog polnog odnosa sa maloljetnicom

U Živinicama je uhapšeno 10 lica zbog sumnje da su imali polni odnos sa maloljetnom djevojčicom (15), čija je sposobnost pružanja otpora bila smanjena usljed kombinovanog uticaja alkohola i marihuane.Uhapšeni /incijali Ć. S, M. S, I. A, F. A, F. Ј, R. E, B. A, H. B, K. E. i N. M/ su zajedno sa dva maloljetnika u kući jednog od osumnjičenih od 2. do 4. decembra imali više seksualnih odnosa sa ovom djevojčicom - navodi se u saopštenju Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živinice: Uhapšeno 10 osoba zbog spolnog odnosa sa maloljetnicom

Izvor: Cafe.ba, 06.Dec.2010

U Živinicama je uhapšeno 10 osoba zbog sumnje da su imali spolni odnos sa maloljetnom djevojčicom (15), čija je sposobnost pružanja otpora bila smanjena usljed kombinovanog uticaja alkohola i marihuane.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.