Uhapšen po potjernici hrvatskog interpola zbog zloupotrebe položaja

Izvor: Cafe.ba, 17.Dec.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen po potjernici hrvatskog interpola zbog zloupotrebe položaja

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH uhapsili su na području Mostara lice čiji su inicijali R.Š. koje Interpol Hrvatske traži zbog krivičnog djela zloupotreba položaja i ovlaštenja.

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pripadnici Sipe locirali su i stavili pod nadzor ovo lice koje je sinoć lišeno slobode na području Mostara, saopšteno je iz Agencije.

Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama Sipe, uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << je predat Sudu BiH na dalje postupanje radi ekstradicije.

Sipa nastavlja aktivnosti na ovom predmetu radi rasvjetljavanja svih okolnosti u vezi sa boravkom i pružanjem utočišta ovom licu na teritoriji BiH.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uhapšen po međunarodnoj potjernici u akciji Smučar

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2014

ISTOČNO SARAJEVO - Postupajući po međunarodnoj potjernici, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) sinoć su na području Mostara uhapsili R.Š. (1959)...NCB Interpol Zagreb raspisao je za R.Š. potjernicu radi hapšenja i izručenja Republici Hrvatskoj zbog počinjenog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.