Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2011, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U džepu pantalona pronađen heroin

SARAJEVO - Lice, čiji su inicijali D.F. iz Gornjih Miljevića, opština Istočno Novo Sarajevo lišeno je slobode radi kriminalističke obrade, jer je u džepu njegovih pantalona otkriveno 3,8 grama heroina i pribor za konzumiranje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgorio Pasat

Izvor: Cafe.ba, 05.Maj.2011

U paljanskom mjestu Javor u drvenoj garaži potpuno je izgorilo vozilo pasat u vlasništvu lica čiji su inicijali D.M, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Nastavak na Cafe.ba...

Kamiondžija uhapšen zbog davanja mita

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2011

ISTOČNO SARAJEVO - Policija u Višegradu uhapsila je danas državljanina Srbije čiji su inicijali M.P. zbog sumnje da je počinio krivično djelo davanje mita, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.