U subotu ponovo kiša, jači pljuskovi na istoku

Izvor: Cafe.ba, 12.Sep.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu ponovo kiša, jači pljuskovi na istoku

Nestabilno vrijeme sutra se očekuje u svim krajevima Republike Srpske i Federacije BiH, jačih pljuskova biće na istoku, oko rijeke Drine, gdje je moguć i grad.

Poslije obilne kiše koja će padati tokom noći, ujutro će padavine postepeno prestati, pa će prijepodne biti suvo uz sunčane periode. Tokom popodneva ponovo će biti pljuskova sa grmljavinom, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Pljuskovi će se premještati od jugozapada ka istoku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Jačih će biti oko rijeke Drine uz moguću pojavu grada.

Najniža temperatura vazduha od 9 do 16, a najviša dnevna od 16 na zapadu do 25 stepeni Celzijusovih na jugu i istoku.

Meteorolozi su i za naredne dane prognoziraju oblačno vrijeme i u pojedinim krajevima slabu kišu, a više sučanih intervala i malo toplije očekuje se u utorak.

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda navode da prevladava pretežno oblačno vrijeme, sa lokalnim pljuskovima.

U Banjaluci je u 14 časova izmjereno 18 stepeni, kao i u Novom Gradu, Kupresu, Bihaću, Sanskom Mostu, Bileći i Kalinovik.

Na Han Pijesku, u Trebinju, Prijedoru, Srpcu, Driniću, te na Ivan-sedlu izmjereno je 19 stepeni, a u Drvaru, Ribniku i Gradačcu 20, dok je u Bijeljini, Mrkonjić Gradu, na Sokocu i u Zvorniku bio 21 stepen.

U Doboju, Foči, Livnu i Tuzlu u 14 časova izmjerena su 22, Bugojnu 23, Sarajevu i Rudom 24, Jajcu, Višegradu i Srebrenici 25, a u Mostaru, Neumu, Zenici i Čapljini 26 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

U subotu ponovo kiša, jači pljuskovi na istoku

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2014

SARAJEVO - Nestabilno vrijeme sutra se očekuje u svim krajevima Republike Srpske i Federacije BiH, jačih pljuskova biće na istoku, oko rijeke Drine, gdje je moguć i grad...Poslije obilne kiše koja će padati tokom noći, ujutro će padavine postepeno prestati, pa će prijepodne biti suvo uz sunčane...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.