U petak toplo i vjetrovito

Izvor: Cafe.ba, 06.Nov.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak toplo i vjetrovito

U petak će u Republici Srpskoj biti toplo i vjetrovito uz češću kišu na jugu i zapadu, a slabu i povremenu u ostalim krajevima.

I sutra će biti toplo vrijeme, ali sa malo nižom temperaturom i vjetrovito. Biće pretežno oblačno uz povremenu uglavnom slabu kišu u većini  krajeva. Јedino će kiša  biti češća  i umjerena na jugu i zapadu, dok će na sjeveroistoku i istoku biti najmanje padavina, prenosi RTRS.

Vjetar će biti slab do umjeren južni i jugoistočni, a u Hercegovini i na jugozapadu Krajine pojačan

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

U subotu pretežno oblačno

Izvor: Cafe.ba, 07.Nov.2014, 16:46

U subotu će u Republici Srpskoj biti toplo vrijeme za ovo doba godine...Biće pretežno oblačno uz povremenu slabu kišu. Kasnije popodne i do večeri na jugu, jugozapadu i jugoistoku kiša prestaje uz smanjenje oblačnosti, pa se očekuju i kraći sunčani intervali, a u noći i na sjeveru kiša uglavnom...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.