U kamp Lipa u BiH dopremljeni kreveti za nekoliko stotina migranata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jan.2021, 14:40

U kamp 'Lipa' u BiH dopremljeni kreveti za nekoliko stotina migranata

U kamp "Lipa", tridesetak kilometara od Bihaća, na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine (BiH) u srijedu (6. januar) dopremljeni su kreveti i madraci za nekoliko stotina migranata koji borave u tom kampu.  Pripadnici Oružanih snaga BiH su prije nekoliko dana postavili 19 šatora u okviru kojih će biti postavljeni kreveti.  Vojni šatori su postavljeni na obližnjoj parceli i trebali bi poslužiti kao privremeni smještaj do potpune izgradnje i opremanja kampa. Ministar sigurnosti BiH...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Stigli kreveti i dušeci za šatore u kampu "Lipa"

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jan.2021

SARAJEVO - U prihvatni centar za migrante "Lipa" kod Bihaća danas su stigli kreveti i dušeci kojima će biti opremljeni vojni šatori postavljeni na ovom lokalitetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.