U akciji Neretva uhapšeno 11 lica

Izvor: RSplaneta.com, 09.Jul.2010, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji "Neretva" uhapšeno 11 lica

U policijskoj akciji "Neretva" uhapšeno je 11 lica, a do sada je oduzeto oko kilogram heroina visoke čistoće, više od dva kilograma smjese za povećanje obima heroina (paracetamol-kofein), sredstva za pakovanje ove droge, digitalne vage, oružje, municija, veći broj vozila, predmeti koji potiču iz krivičnih djela krađa i teških krađa, izjavila je Srni portparol MUP-a Republike Srpske Mirna Šoja. MUP RS i MUP Kantona Tuzla još tragaju za određenim brojem lica, a na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Doboj i MUP Kantona Tuzla po naredbi dobojskog Okružnog suda vrši se pretres 11 lokacija.

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U akciji policije RS "Neretva" uhapšeno 12 narko dilera

Izvor: Blic, 10.Jul.2010, 12:35

U okviru policijske akcije "Neretva" do sada su izvršeni pretresi na 13 lokacija koje pokrivaju Centar javne bezbednosti Doboj i MUP Tuzlanskog kantona, a slobode je lišeno 12 osoba, dok se za dve još traga, potvrdila je danas Srni portparolka MUP-a RS Mirna Šoja...Ona je navela da je u toku kriminalistička...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.