U Foči ukradeni mobilni telefoni i laptop

Izvor: Cafe.ba, 20.Jan.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Foči ukradeni mobilni telefoni i laptop

Iz prodavnice u Trgovačkom centru "Bartula" u Foči ukradeno je 10 mobilnih telefona i jedan laptop, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Foča juče je prijavljeno da je izvršena provala u prodavnicu, nakon čega je uviđajem utvrđeno da su izvršioci razbili staklo na ulaznim vratima i otuđili robu.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo juče su uhapsili lice čiji su inicijali D.M. zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << osnova sumnje da je uzeo 520 KM iz novčanika vlasnice cvjećare u Lukavici.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Protiv lica inicijala D.C. koje je posjedovalo nelegalno vatreno oružje, policija u Rogatici podnijeće izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Juče je D.C. prijavio Policijskoj stanici Rogatica da posjeduje nelegalno vatreno oružje i da želi da ga preda policiji.

Nakon dolaska policijskih službenika na lice mjesta, on je dobrovoljno predao automatsku pušku sa okvirom i 15 metaka.

U toku je kompletiranje predmeta, nakon čega će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Amnestija za dobrovoljnu predaju ilegalnog oružja i municije istekla je 31. decembra 2014. godine.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uz prijetnju pištoljem ukrao 100 KM iz prodavnice

Izvor: Cafe.ba, 21.Jan.2015, 11:33

Maskirani razbojnik, uz prijetnju pištoljem, ukrao je 100 KM iz trgovinske radnje u mjestu Grlica, opština Istočna Ilidža, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo...Razbojništvo je počinjeno juče oko 18.00 časova. Istraga je u toku...Nepoznati izvršilac ili više njih provalili...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.