U Crnoj Gori 219 novoinficiranih, dvije osobe preminule

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Avg.2021, 16:03

U Crnoj Gori 219 novoinficiranih, dvije osobe preminule

U Crnoj Gori je 219 novoinficiranih osoba korona virusom, od čega je 35 turista, a preminule su dvije osobe povezne sa pandemijom, saopštio je Institut za javno zdravlje.   Trenutno je 2.028 aktivnih slučajeva COVID-a 19, od čega najviše u Podgorici 459 i Budvi 443.  Primjena mjera u Crnoj Gori: U diskoteke na dva ulaza Iz nevladine organizacije Ugostitelji Crne Gore su najavili proteste od 9. avgusta zbog aktuelnih epidemioloških mjera, za koje kažu da ih diskriminišu i grubo krše...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Otkazan koncert Jale i Bube u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2021, 13:17

Nakon otkazivanja koncerata u Crnoj Gori i Hrvatskoj zbog uvođenja novih epidemioloških mjera i ponovog rasta broja zaraženih virusom COVID-19, otkazan je nastup Jale Brata i Bube Korelija u Banjaluci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.