Sva lica evakuisana iz staračkog doma u Zenici nakon požara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Maj.2023, 00:12

Sva lica evakuisana iz staračkog doma u Zenici nakon požara

Sva lica su evakuisana iz staračkog doma u Zenici gdje je izbio požar u nedjelju navečer, 21. maja, sat prije ponoći, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona. "Nema povrijeđenih, osim što je više lica zadobilo manje povrede gušenja dimom", rečeno je za RSE. Navodi se i da se uzrok požara dogodio na ležaju jednog od korisnika. Isti izvor je naveo kako su u starački dom upućeni policajci i vatrogasci.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Požar u Domu za stara lica u Zenici, vatra krenula iz sobe korisnika

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2023

ZENICA - U Domu za stara lica u zeničkom naselju Crkvice sinoć oko 22.55 časova izbio je požar, a iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona jutros su kazali da u požaru nije bilo teže povrijeđenih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.