Sutra sunčano uz umjerenu oblačnost

Izvor: Cafe.ba, 03.Avg.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano uz umjerenu oblačnost

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje toplije i pretežno sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj jutro će biti pretežno vedro i sunčano sa maglom u nekim dijelovima, dok se tokom dana očekuje još toplije vrijeme.

U popodnevnim časovima mogući su pljuskovi sa grmljavinom u planinskim krajevima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura vazduha >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << iznosiće od 14 do 19 stepeni, na jugu do 24 stepena, dok će najviša dnevna iznositi od 30 do 36 stepeni, na jugu do 38 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 16, Kupres i Čemerno 22, Bihać i Mrakovica 24, Ivan-sedlo, Drinić, Gacko, Han Pijesak i Kalinovik 25, Gradačac, Sanski Most, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Novi Grad, Ribnik i Srbac 26, Tuzla i Foča 28, Bugojno, Mostar, Neum i Sarajevo 29, Goražde i Livno 30, Zenica, Čapljina, Bileća i Višegrad 31 stepen Celzujusov.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.