Sutra sunčano, poslijepodne pljuskovi

Izvor: Cafe.ba, 03.Jun.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano, poslijepodne pljuskovi

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano vrijeme, a tokom poslijepodneva u većini krajeva očekuju se pljuskovi, ponegdje praćeni i grmljavinom.

Uz pojavu pljuskova ponegdje su moguće i lokalne nepogode praćene gradom.

Na jugu i jugozapadu ostaće suvo i sunčano.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura iznosiće od 13 do 18, na jugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << od 17 do 22, a dnevna od 26 do 32 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je preovladavalo pretežno vedro vrijeme.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 13 stepeni, Kupres, Čemerno, Han Pijesak i Kalinovik 22, Ivan-sedlo i Sokolac 24, Gacko, Mrakovica i Nevesinje 25, Livno i Drinić 26, Bugojno, Sarajevo, Srebrenica i Mrkonjić Grad 27, Gradačac, Jajce, Neum, Tuzla, Foča i Šipovo 28, Bihać, Goražde, Sanski Most, Bileća, Novi Grad, Ribnik, Rudo i Srbac 29, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Drvar, Prijedor, Trebinje, Zenica i Zvornik 30, Višegrad 31, Stolac 32, Mostar i Čapljina 34 stepena Celzijusova.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sutra sunčano, poslijepodne pljuskovi

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2015

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano vrijeme, a tokom poslijepodneva u većini krajeva očekuju se pljuskovi, ponegdje praćeni i grmljavinom...Uz pojavu pljuskova ponegdje su moguće i lokalne nepogode praćene gradom...Na jugu i jugozapadu ostaće suvo i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.