Sutra sunčano

Izvor: Cafe.ba, 03.Dec.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje sunčano vrijeme, a u nižim predjelima dugotrajna magla, saopštili su meteorolozi.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti svježe, u višim predjelima hladno sa slabim mrazom, a, uz rijeke i po kotlinama mjestimično će biti magle.

Tokom dana ugodno toplo i pretežno sunčano vrijeme sa malo oblaka. U pojedinim predjelima magla će se zadržati duže tokom prijepodneva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << pa će u tim krajevima biti hladnije.

Najniža jutarnja temperatura vazduha biće od minus tri do tri, na jugu zemlje od jedan do sedam, a najviša dnevna od pet do 10, na jugu zemlje od 12 do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bugojno nula, Sokolac i Sarajevo dva, Rudo i Zenica tri, Foča, Prijedor i Bjelašnica četiri, Višegrad, Novi Grad, Goražde i Jajce pet, Doboj i Kupres osam, Nevesinje, Srebrenica, Zvornik i Ivan-sedlo devet, Mrakovica i Tuzla 10, Gacko, Han Pijesak, Ribnik, Gradačac i Sanski Most 11 stepeni Celzijusovih.

U Kalinoviku, Mrkonjić Gradu, Driniću, Bijeljini, Bihaću i Livnu izmjereno je 12 stepeni, u Drvaru 13, Bileći 14, Mostaru, Neumu i Stocu 15, a u Trebinju i Čapljini 16 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.