Sutra oblačno, povremeno pljuskovi

Izvor: Cafe.ba, 08.Maj.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, povremeno pljuskovi

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim pljuskovima i dnevnom temperaturom od 22 do 28 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti slabe oblačnosti na zapadu, sjeveru i istoku. Oko podneva i poslije podne na jugu će biti lokalnih pljuskova.

U ostalim predjelima preovladavaće sunčano i dalje toplo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Duvaće slab do umjeren sjeveroistočni >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << vjetar, a na jugu zapadni.

U Federalnom hidrometeorološkom zavodu navode da je danas u BiH provladavalo pretežno vedro vrijeme.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Han Pijesak i Kalinovik 17, Čemerno i Kupres 18, Mrakovica 19, Ivan-sedlo, Sokolac 20, Gacko 21, Nevesinje, Bugojno, Livno, Sarajevo i Srebrenica 23, Mrkonjić Grad, Goražde, Gradačac i Tuzla 24, Novi Grad, Foča, Bileća, Bijeljina, Doboj i Jajce 25 stepeni Celzijusovih.

U Srpcu, Višegradu, Banjaluci, Drvaru, Neumu, Prijedoru, Trebinju i Zenici u 14.00 časova izmjereno je 26 stepeni, u Stocu 28, te u Mostaru 29 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sutra oblačno, povremeno pljuskovi

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2015

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim pljuskovima i dnevnom temperaturom od 22 do 28 stepeni Celzijusovih...Ujutro će biti slabe oblačnosti na zapadu, sjeveru i istoku. Oko podneva i poslije podne na jugu će biti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.