Sutra nestabilno sa pljuskovima

Izvor: Cafe.ba, 15.Avg.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nestabilno sa pljuskovima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, sa lokalnim pljuskovima u drugoj polovini dana i temperaturom vazduha ispod prosjeka za polovinu avgusta.

Na jugu će biti pretežno sunčano i toplije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura biće između 20 i 25 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U BiH danas je preovladavalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Mrakovica 16 stepeni, Han Pijesak 19, Gradačac, Ivan-sedlo, Kupres, Sokolac, Srebrenica i Gacko 21, Zvornik, Novi Grad, Bihać, Bijeljina, Doboj, Tuzla, Zvornik, Čemerno, Kalinovik i Mrkonjić Grad 22, Srbac, Ribnik, Sanski Most, Sarajevo i Drinić 23, Banjaluka i Bugojno 24, Zenica 25, Nevesinje, Livno i Prijedor 26, Rudo, Foča, Goražde i Neum 27, Višegrad 28, Trebinje, Bileća 29 i Mostar 31 stepen Celzijusov.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Temperatura ispod prosjeka za avgust

Izvor: Cafe.ba, 16.Avg.2014, 10:07

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati nestabilno vrijeme sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom...Temperatura će biti ispod prosjeka za ovo doba godine i iznosiće od 20 do 27, na jugu do 30 stepeni Celzijusovih...Na jugu će ostati pretežno sunčano i toplije...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.