Sutra malo hladnije, popodne ponegdje kiša

Izvor: Cafe.ba, 29.Jul.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra malo hladnije, popodne ponegdje kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano sa malo nižom temperaturom nego danas, dok će poslije podne biti promjenljivo uz razvoj oblaka i nestabilno, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj jutro će biti pretežno vedro i sunčano uz prolazno umjerenu oblačnost na sjeveru, a poslije podne pojačan razvoj oblaka donijeće ponegdje kišu i pljuskove u višim predjelima na zapadu, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Srpske.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 12 do 18, na jugu od 18 do 22 stepena, a najviša dnevna temperatura iznosiće od 27 do 32, na jugu od 33 do 37 stepeni Celzujusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smijera.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 18, Bihać 23, Novi Grad 24, Čemerno 25, Kupres 26, Sanski Most i Han Pijesak 27, Ivan-sedlo i Kalinovik 28, Gradačac, Drinić, Gacko, Mrkonjić Grad, Ribnik i Srbac 29, Livno i Nevesinje 30, Drvar 31, Bugojno, Sarajevo, Tuzla i Bileća 32, Goražde 33, Zenica i Višegrad 34, Stolac 35, Neum 36, Mostar i Čapljina 37 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.