Sutra kiša

Izvor: Cafe.ba, 14.Okt.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kiša

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno sa kišom u većini područja, uz jutarnju temperaturu vazduha od 12 do 18, na jugu do 21, a dnevnu od 16 do 22 stepena Celzijusova.

Ujutru će biti oblačno sa kišom, ponegdje tmurno i maglovito. Kiša će biti intenzivnija na jugu i zapadu, a na istoku slabija i mjestimična.

Tokom dana zadržaće se pretežno oblačno i vetrovito vrijeme sa kišom, na jugu i jugozapadu i pljuskovima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << grmljavinom, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je za sutra narandžasto upozorenje zbog mogućnosti obilnijih padavine, praćenih grmljavinom i pojačanim vjetrom.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica sedam, Srbac 11, Čemerno, Bihać i Kupres 12, Gacko, Kalinovik, Mrakovica, Novi Grad Gradačac, Ivan Sedlo, Prijedor i Sanski Most 13, Nevesinje i Banjaluka 14, Han Pijesak 15, Bileća, Ribnik, Foča, Bijeljina, Bugojno, Livno, Mostar i Sokolac 16, Drinić, Mrkonjić Grad Doboj i Sarajevo 17, Trebinje, Zenica i Zvornik 18 stepeni Celzijusovih.

U Drvaru je danas u 14.00 časova izmjereno 19 stepeni Celzijusvoih, u Rudom 20, Jajcu, Neumu, Tuzli i Čapljini 21, a Višegradu, Goraždu, Srebrenici i Stocu 22 stepena Celzijusova.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno s kišom u većini krajeva

Izvor: Cafe.ba, 15.Okt.2015, 09:25

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno sa kišom u većini krajeva...Intenzivnije padavine, praćene pljuskovima i grmljavinom, očekuju se na jugu i jugozapadu...Vjetar će biti umjeren do jak, južnog i jugoistočnog smjera, saopšteno je iz Republičkog...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.