Student prekinuo štrajk glađu nakon protesta Srbija protiv nasilja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2023, 20:18

Student prekinuo štrajk glađu nakon protesta 'Srbija protiv nasilja'

Izveštavanje Radio-televizije Srbije i zahtevi za ostavkom rukovodstva javnog servisa, bili su u fokusu dvanaestog protesta "Srbija protiv nasilja", koji je održan u Beogradu 22. jula. Protestna šetnja je krenula u večernjim satima od Skupštine Srbije, ka sedištu Regulatornog tela za elektronske medije (REM), a potom i do zgrade Radio televizije Srbije (RTS). Ispred Radio-televizije Srbije se okupljenima student Dimitrije Dimić, koji je na protestu prekinuo petodnevni štrajk...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Novi protest “Srbija protiv nasilja”, traže smjene i promjene

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2023

BEOGRAD - Ispred Doma Narodne skupštine oko 20.30 časova počeo je 12. protest "Srbija protiv nasilja", u organizaciji dijela opozicionih stranaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.