Stranke najavljuju skromnije kampanje

Izvor: RSplaneta.com, 13.Jul.2010, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranke najavljuju skromnije kampanje

Političke partije u Republici Srpskoj uglavnom još ne znaju koliko će novca potrošiti u predizbornoj kampanji, ali očekuju da će ti troškovi biti skromni, pišu "Nezavisne novine". Ni u Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) još ne znaju koliki će biti maksimum koji će stranke moći da ulože u kampanju, jer spiskovi birača još nisu konačni, a na osnovu njih se određuje koliki će biti maksimalni limiti za kampanju - objasnila je portparol CIK-a Maksida Pirić.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Partije obećavaju skromnije kampanje

Izvor: Capital.ba, 13.Jul.2010

BANJALUKA, Političke partije u RS uglavnom još ne znaju koliko će novca potrošiti u predizbornoj kampanji, ali očekuju da će ti troškovi biti skromni. Doduše, ni u Centralnoj izbornoj komisiji još ne znaju koliki će maksimum biti koji će stranke moći da ulože u kampanju, jer, kako je objasnila...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.