Izvor: Nezavisne Novine, 03.Nov.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH u Interpolu stopirala raspisivanje srpske potjernice za Jašarevićem?

BEOGRAD - Srbija je od Interpola i njegove centrale u Lionu još prije devet mjeseci tražila raspisivanje potjernice za vehabijom Mevlidom Jašarevićem, ali je Ministarstvo bezbjednosti BiH zatražilo od centrale Interpola da se taj zahtjev Beograda odbije - pišu "Večernje novosti".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajevo stopiralo potjernicu za Jašarevićem

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Nov.2011

Srbija je od Interpola i njegove centrale u Lionu još prije devet mjeseci tražila raspisivanje potjernice za vehabijom Mevlidom Jašarevićem, ali je Ministarstvo bezbjednosti BiH zatražilo od centrale Interpola da se taj zahtjev Beograda odbije pišu "Večernje novosti". Pozivajući se na više...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.