Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spor oko potjernice za zločin u Dobrovoljačkoj

Nakon što je Interpol Srbije počeo raspisivati međunarodne potjernice protiv 19 državljana BiH za zločin počinjen u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu, ministar sigurnosti BiH Tarik Sadović zatražio je da se potjernice povuku. Kao razlog se navodi politička motiviranost, te činjenica da se za isti slučaj vodi postupak pred domaćim pravosuđem.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MALOVIĆ: Pravosudni organiregiona treba da razgovaraju

Izvor: Danas, 18.Maj.2009

Ministarstvo pravde Srbije je otvoreno za svaki vid razgovora u okviru zakonom utvrđenih nadležnosti, kaže za Danas ministarka pravde Srbije Snežana Malović, povodom najava zvaničnika iz Bosne i Hercegovine da će tražiti da se povuku poternice MUP-a Srbije protiv 19 osoba osumnjičenih za ratni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.