Slobodan Stanić istupio iz OO SNSD-a

Izvor: Cafe.ba, 19.Mar.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Stanić istupio iz OO SNSD-a

BANJALUKA - Slobodan Stanić, bivši ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, istupio je iz Opštinskog odbora SNSD-a u Novom Gradu zbog, kako nam je rekao, neslaganja sa politikama u oblasti zdravstva.

Naveo je da su neke odluke koje je on predlagao dok je bio ministar zdravstva bile odbijene, a da su se sada našle u najnovijoj Ekonomskoj politici koju je usvojila Narodna skupština RS.

"Tačno prije dvije godine sam podnio akte za akcize na duvan i alkohol, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << se zdravstvu omogućila sredstva. Tada je odbačeno, a sad je u Ekonomskoj politici. Je li nam trebalo dvije godine da shvatimo? Predložio sam trezorsko poslovanje domova zdravlja, SNSD-ovi načelnici su to odbacili svi redom, a sad je u Ekonomskoj politici. I tu nam je, nažalost, trebalo dvije godine da shvatimo. Da li je bolje čovjeka operisati dok je problem mali ili kad uzme maha", rekao je Stanić.

Dodao je da je sve što je imao reći rekao dok je bio na funkcijama i da neće sada upirati prstom u bilo koga u bivšoj stranci i tražiti krivce.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Slobodan Stanić istupio iz OO SNSD-a

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2015

BANJALUKA - Slobodan Stanić, bivši ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, istupio je iz Opštinskog odbora SNSD-a u Novom Gradu zbog, kako nam je rekao, neslaganja sa politikama u oblasti zdravstva...Naveo je da su neke odluke koje je on predlagao dok je bio ministar zdravstva bile odbijene, a...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.