Singapur će prvi put u 20 godina pogubiti ženu zbog droge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jul.2023, 11:28

Singapur će prvi put u 20 godina pogubiti ženu zbog droge

Singapur bi u petak trebao pogubiti ženu prvi put u gotovo 20 godina, što je jedno od dva pogubljenja koja su planirana za ovu sedmicu, piše The Guardian. Singapurska državljanka Saridewi Djamani osuđena je na smrtnu kaznu 2018. godine, nakon što je proglašena krivom za posjedovanje oko 30 g heroina koje je, po tvrdnjama policije, planirala prodati, navodi organizacija Transformative Justice Collective (TJC) koja prati slučajeve osuđenika na smrt. Ako se to dogodi, aktivisti kažu da će...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Singapur će prvi put u 20 godina pogubiti ženu zbog droge

Izvor: Danas, 27.Jul.2023

Singapur bi u petak trebao pogubiti ženu prvi put u gotovo 20 godina, što je jedno od dva pogubljenja koja su planirana za ovu sedmicu, piše The Guardian.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.