Savez sindikata aktivan učesnik u borbi za prava radnika

Izvor: Cafe.ba, 25.Avg.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez sindikata aktivan učesnik u borbi za prava radnika

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je, povodom 23 godine od osnivanja, čestitku predsjednici Saveza sindikata Republike Srpske Ranki Mišić, navodeći da je ova asocijacija ostala prepoznatljiv i aktivan učesnik u istrajnoj borbi za ostvarivanje prava radnika.

Čubrilović je poručio da će Savez sindikata uvijek imati punu i nepodijeljenu podršku Narodne skupštine i ostalih institucija Republike Srpske.

"Očekujemo da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << i u vremenu krupnih reformi, posebno radnog zakonodavstva, ispunjavanju uslova evropskih integracija i borbe za privredni oporavak i razvoj Republike Srpske, zajedno sa svim socijalnim partnerima, uključujući i Savez sindikata, naći najbolja rješenja koja će omogućiti oporavak i razvoj privrede, veće zapošljavanje i siguran socijalni status radnika, njihovih porodica i svih građana Republike Srpske", navodi se u čestitki.

Čubrilović je poručio da će Narodna skupština Republike Srpske i dalje cijeniti i podsticati saradnju sa Savezom sindikata u traženju najboljih rješenja, koja su izraz interesa i potreba organizacija i asocijacija radnika, poslodavaca i oblika organizovanja u svim drugim oblastima rada i života.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.