Sarkozy spreman ići do Evropskog suda nakon presude za korupciju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Mar.2021, 21:44

Sarkozy spreman ići do Evropskog suda nakon presude za korupciju

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy izrazio je spremnost da ide i do Evropskog suda za ljudska prava da dokaže nevinost. To je prva javna reakcija Sarkozyja nakon što je 1. marta osuđen za korupciju. "Žalio sam se na presudu, možda ću morati da ovo pitanje iznesem čak i pred Evropski sud za ljudska prava", rekao je Sarkozy za list Le Figaro. Rekao je da će za njega biti bolno da tuži svoju vlastitu državu. "Ali sam spreman na to jer će to biti cijena...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarkozi spreman da ide Evropskog suda za ljudska prava

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2021

PARIZ - Bivši predsjednik Francuske Nikola Sarkozi izrazio je spremnost da ide i do Evropskog suda za ljudska prava da dokaže nevinost.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.