Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jan.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP u Kataru: Hrvatska i Makedonija slavile, BiH prvi poraz

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u drugoj utakmici B-grupe Svjetskog prvenstva u Kataru u subotu je nakon prvih 30 minuta vodila protiv Austrije s 12:11.

Oba tima su u prvom dijelu utakmice postigla mali broj golova. Nakon prvih deset minuta rezultat na semaforu glasio je 3:3.

U nastavku susreta igralo se gol za gol, a BiH je do prvog vodstva došla u 18 minutu. Nešto bolja igra u drugom dijelu poluvremena donijela je u 25. minutu dva gola prednosti bh. rukometašima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << />
Nekoliko grešaka bh. tima iskoristili su Austrijanci za smanjenje rezultatskog deficita. Konačan rezultat je 23:21 za Austrijance.

Selekcija Makedonija je nakon uvjerljive pobjede nad Tunisom u petak, u subotu rezultatom 33:31 porazila selekciju Irana.

Hrvatski rukometaši u subotu su porazili afričkog viceprvaka u rukometu, selekciju Tunisa rezultatom 28:25.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vojvodini pripao derbi protiv Zvezde u Novom Sadu

Izvor: Politika, 18.Jan.2015, 17:14

Velika borba, 123 minuta igre, pet setova, mnoštvo preokreta i pobeda Vojvodine NS seme nad Crvenom zvezdom, to je epilog derbi meča 12. kola Super lige..Oba tima mogu da budu zadovoljna, Novosađani zbog trijumfa, a Crvena zvezda što je osvojila bod i ostala na drugoj poziciji. Mogla je Vojvoidna...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.