SAD osigurale dodatnih milion dolara za podršku BiH u borbi protiv korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2020, 14:54

SAD osigurale dodatnih milion dolara za podršku BiH u borbi protiv korona virusa

Sjedinjene Američke Države su, preko američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID), osigurale dodatnih milion dolara za podršku Bosni i Hercegovini u borbi protiv pandemije COVID-19. BLOG o korona virusu   Kako je saopšteno iz USAID BiH, ova pomoć će korisititi za pripremu laboratorija, aktiviranje sistema za pronalaženje i nadzor slučajeva, podršku tehničkim stručnjacima te poboljšanje komunikacije o riziku korona virusa.   Vlada SAD do danas je izdvojila 1,2 miliona dolara kako bi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milion dolara za BiH od USAID-a za borbu protiv pandemije

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2020

SARAJEVO - SAD su putem američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID) obezbijedile dodatnih milion dolara za podršku BiH u borbi protiv pandemije virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Opra Vinfri donira 12 miliona dolara za borbu protiv virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2020

Američka televizijska voditeljka Opra Vinfri objavila je da će donirati 12 miliona dolara u nekoliko američkih gradova koji nisu u stanju da pružaju adekvatne usluge u borbi protiv pandemije virusa korona (COVID-19).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.