Rusija stavila američkog senatora Grahama na potjernicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2023, 10:13

Rusija stavila američkog senatora Grahama na potjernicu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije stavilo je na potjernicu američkog senatora Lindsey Grahama, javili su ruski mediji u ponedjeljak, 29. maja, pozivajući se na bazu podataka Ministarstva. U montiranom videu koji je u petak, 26. maja, objavio ured ukrajinskog predsjednika o Grahamovom sastanku s Volodimirom Zelenskim, Graham je prikazan kako kaže "Rusi umiru", a zatim kaže da je američka podrška "najbolji novac koji smo ikada potrošili". Ukrajina je objavila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija stavila američkog senatora Grahama na poternicu

Izvor: Danas, 29.Maj.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije stavilo je na poternicu američkog senatora Lindzija Grejema, javili su ruski mediji u ponedeljak, 29. maja, pozivajući se na bazu podataka Ministarstva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.