Republika Srpska plaća 80.000 dolara mjesečno američkoj kompaniji za lobiranje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republika Srpska plaća 80.000 dolara mjesečno američkoj kompaniji za lobiranje

Za 80.000 dolara mjesečno, Republika Srpska (RS) će u periodu od godine dana unajmiti američku advokatsku kompaniju za lobiranje 'McGinnis Lochridge' kako bi ih savjetovala i predstavljala u pravnim međunarodnim pitanjima, podaci su prikazani u pismu namjere.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RS mesečno plaća američkoj advokatskoj firmi 80.000 dolara za lobiranje

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2020

Republika Srpska (RS) mesečno plaća 80.000 dolara američkoj advokatskoj kompaniji "Makginis Lokridž" (McGinnis Lochridge) za lobiranje u svetu...Ovoj kompaniji RS novac za "savetovanje i predstavljanje u svetu", objavio je Radio Slobodna Evropa (RSE)...U poverljivom dokumentu, koji je objavilo američko...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.