Razbijena međunarodna organizirana kriminalna grupa

Izvor: Cafe.ba, 12.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijena međunarodna organizirana kriminalna grupa

Predstavnici Tužilaštva BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Policije i EUPM-a saopćili su na današnjoj pres-konferenciji u Tužilaštvu BiH u Sarajevu da je jučer uhapšeno nekoliko osoba na širem području Sarajeva, članova međunarodne organizirane kriminalne grupe koja već duže trguje drogama, prvenstveno heroinom, ali i drugim opojnim sredstvima. Akcija se nastavlja i danas. Očekuje se još hapšenja.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Sarajevu uhapšena devetočlana kriminalna grupa – četvorica iz Srbije

Izvor: Blic, 12.Mar.2009

SARAJEVO - Nakon višemesečne tajne istrage Tužilaštva BiH protiv veće grupe lica s područja BiH, Srbije i Hrvatske zbog organizovanog kriminala, koja već duže trguje prvenstveno teškim opojnim drogama, akcija SIPA i Državnog tužilaštva izvedena pre dva dana u Sarajevu rezultirala je pretresom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.