Predložen pritvor napadačima na portal Radiosarajevo.ba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Sep.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predložen pritvor napadačima na portal Radiosarajevo.ba

Postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS) predložio je Općinskom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora obojici osumunjičenih za napad na redakciju portala Radiosarajevo.ba, odnosno za krivična djela protupravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti, izjavila je medijima glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić, a prenosi agencija Fena. Kako je rekla, pritvor je predložen zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli utjecati na svjedoke, prikriti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predložen pritvor za osumnjičene za napad na portal "Radio Sarajevo"

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2019

SARAJEVO - Postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, predložio je Opštinskom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora obojici osumnjičenih za napad na redakciju portala "Radiosarajevo.ba".

Nastavak na Nezavisne Novine...

HULIGANI UPALI U REDAKCIJU I PRETILI NOVINARIMA SMRĆU: Predložen pritvor za osobe osumnjičene za napad na portal Radio Sarajevo! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Sep.2019

Postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, predložio je Opštinskom sudu u Sarajevu određivanje jednomesečnog pritvora obojici osumunjičenih za krivična dela protivpravno lišavanja slobode i ugrožavanje bezbednosti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.